Fina Mig

Act Mediebyrå hjälper oss med medieval, innehållsstrategier för hela vår kommunikation och marknadsföring. De projektleder dessutom marknadsarbetet.

Rent professionellt har Act Mediebyrå koll på vad som händer, de hjälper oss vara på rätt ställen vid rätt tidpunkt. Vi har inte den kunskapen internt och inser att vi behöver någon som arbetar med dessa frågor hela tiden.

Jag rekommenderar Act Mediebyrå. De är trevliga och bra att jobba med. Act har visat ett stort engagemang och hjärta. Det är ofta svårt att få det extra engagemanget av externa konsulter, känslan att de är ”en av oss”.

MATTIAS ÖSTERLING

VD, Fina Mig

Fina Mig är en e-handel med ekologiska och högkvalitativa hudvårdsprodukter som är handplockat av deras hudterapeuter. Målmedvetet jobbar de för att ge deras kunder en personlig e-handelsupplevelse med förstklassig service.

Mediebyråtjänster

Hennickehammar

Vi kände att marknadsföringen tog mer och mer tid i besittning samtidigt som vi också kände att det var bättre för oss att lägga tiden på att utveckla vår hotell och konferensverksamhet, så kontaktade vi Act Mediebyrå för ett första möte där vi gick igenom vårt behov av hjälp och stöd. Act kändes direkt från början väldigt intresserade och engagerade i vår verksamhet och kom med ett flertal förslag på åtgärder för att förbättra vår marknadsföring. Vi tecknade därefter ett samarbetsavtal där vi överlät till Act att sköta hela vår marknadsföring genom att lägga upp en marknadsföringsplan där var och en i god tid kan se vilket material som ska tas fram för vilken kampanj och i vilken tid. Detta har besparat oss massor med tid, samtidigt som vi fått en bättre och proffsigare marknadsföring.

De största fördelarna med att använda Act Mediebyrå är att vi äntligen fått hjälp med att hålla ihop vår marknadsföring och få en röd tråd genom alla marknadsföringskanaler samtidigt som det också blivit lättare att förutbestämma kostnaden för hela årets marknadsföring, då allt sköts via ett och samma företag. Act Mediebyrå är också väldigt engagerade och kommer med många förslag dels till förbättrad marknadsföring men även till att förbättra vår verksamhet genom förslag på olika paketlösningar. En annan sak som är väldigt uppskattad är att kunna hänvisa alla annonssäljare direkt till Act och på så vis kunna släppa den biten.

Jag har rekommenderat Act till andra och mina bästa argument är att det finns spetskompetens på de flesta marknadsföringsområden samt att dom är väldigt engagerade i att hela tiden utveckla och finjustera vår marknadsföring.

Marcus Janzon

Ägare, Hennickehammars Herrgård

Mitt i vackra Bergslagen ligger Hennickehammars Herrgård. Hit åker man för att uppleva vacker natur med egen sjö, utsökt kök och personlig service. Här kan gästerna aktivera sig med promenader runt sjön, spabehandlingar av olika slag och en avkopplande relaxavdelning.

Act Mediebyrå ansvarar för Hennickehammars marknadsföring. Uppdraget omfattar analys av målgrupperna (privat, företag och bröllop), analys av medieval, strategi, medieplanering, medieköp, genomförande, mätning, analys och resultatuppföljning.

Mediebyråtjänster

Norkay

Vi har samarbetat med Act Mediebyrå i flera olika projekt som ett strategiskt stöd kring kommunikation i sociala medier, Google och Youtube. Vi har också använt Act Mediebyrå som partner för att utbilda våra kunder i hur man använder sociala medier i det vardagliga arbetet.

Vi uppfattar Act Mediebyrå som väldigt kunniga inom området sociala medier, de är också både lyhörda och ödmjuka i sitt bemötande. De har lyckats väl med att föreslå aktiviteter som lett till önskade resultat och erbjudit bra uppföljning på genomförda kampanjer.

Jag rekommenderar Act Mediebyrå och vårt samarbete har bidragit till bättre genomslagskraft för våra kampanjer i sociala medier, Google och Youtube.

Peter Karlsson

VD/Strateg, Norkay

Norkay är Dalarnas mest prisbelönta kommunikationsbyrå. Deras styrkor är varumärkes-, kommunikations- och affärsstrategier, kreativ reklamproduktion, webbutveckling, PR och medieträning, förändringsledarskap samt utveckling av företagskultur och digitalisering.

Mediebyråtjänster

Branäsgruppen

Act Mediebyrå bistår mig i det komplexa arbetet med att ta fram en marknadsplanering inklusive medieval. De har en nykter syn på medierna och rycks inte med i flugor utan ser till fakta och statistik. Jag känner stor tillit till deras råd. Fler fördelar är närheten, snabbheten och den personliga kontakten. De är endast ett samtal bort. En stor bonus är att jag kan hänvisa alla mediesäljare till Act Mediebyrå.

Vi ser att satsningarna ger resultat. Vi har bättre koll på våra digitala kanaler. Vi får bra mätning, analys och resultatuppföljning. Jag var länge skeptisk till mediebyråer men på det sätt som Act Mediebyrå agerar har jag insett vilket stöd och vilken hjälp det ger. Testa!

Mikael Elford

Marknads- och försäljningschef, Branäsgruppen.

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidanläggningskoncern med anläggningar som Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn.

Act Mediebyrå är Branäsgruppens mediebyrå med ansvar för målgruppsanalys, analys av medieval, strategi, medieplanering, medieköp, genomförande, mätning, analys och resultatuppföljning.

Mediebyråtjänster

Karlstads Kommun

Act Mediebyrå är kundorienterade och delar alltid med sig av kunskap som är värdefull för att lyckas nå ut till rätt målgrupp. De är kostnadseffektiva i sitt arbete vilket innebär relevant prisbild för utfört arbete. Med hjälp av Act Mediebyrå lyckas vi nå de målgrupper vi arbetar med - på ett effektivt sätt. Vi får bra uppföljning som ger oss verktyg för att bli ännu bättre och utvecklas över tid.

Jag vill rekommendera Act Mediebyrå för att de sätter kunden i fokus. Deras tänk bygger på att jag får rådgivning och verktyg för att lyckas. Ibland genomför jag delar av arbetet på egen hand, och ibland sköter Act Mediebyrå hela genomförandet.

Jag upplever att jag får mycket för de investerade pengarna. Jag rekommenderar Act mediebyrå och tycker att alla som vill nå ut och lyckas på ett slagkraftigt sätt i sociala medier ska anlita dem.

Vårt arbete med frågor som gäller kunskap och förändring hos människor är mycket komplext. Det är därför viktigt att vara lyhörd och intresserad. Jag tycker att Act Mediebyrå är genuint intresserade av att kunden blir riktigt nöjd.

Magnus Wallgren

Processledare i Alkohol- och drogfrågor
Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, stab

Act Mediebyrås uppdrag för Karlstads kommun är målgruppsanalys, analys av medieval, strategi, medieplanering, medieköp, genomförande, mätning, analys och resultatuppföljning.

Mediebyråtjänster

Bergsskolan

Act Mediebyrås utbildning i sociala medier är en mycket bra start för den som bestämt sig att följa med i utvecklingen och vill jobba med marknadsföring via sociala medier. Upplägget på utbildningen hade en tydlig röd tråd, med exempel från verkligheten som underlättade förståelsen, och gav ytterligare insikt och sociala mediers effektivitet och möjligheter.

Jag skulle rekommendera Act Mediebyrås utbildning till andra företag i allra högsta grad. Lättförståeligt, pedagogiskt och mycket lärorikt. Det är en kurs i vad som med tiden kommer räknas till allmänbildning, vilket gör detta till ett sätt att nu ligga steget före sina konkurrenter.

Cherin Nilsson

Marknadsförare Bergsskolan

Utbildning

BBGRUPPEN

Act Mediebyrå är vår samarbetspartner för analys av medieval för rekryteringskampanjer. De stöttar och avlastar oss även operativt i samband med utrullning av vår platsannonsering. Sammanfattningsvis lite som en förlängning av vår marknad- och HR-funktion.

Act Mediebyrå fyller en betydelsefull funktion som bollplank och rådgivare inom ett område som är under ständig förändring. Vi känner oss trygga med deras kompetens och uppskattar deras förmåga att utmana våra egna tankar och idéer. Vi nyttjar också deras erfarenhet för val och styrning av innehåll och utformning av annonsmaterial.

Använd Act och spar tid och kraft vid upphandling och utvärdering av dina kanalval. Och inte minst som analytiker och expertis under själva kampanjperioden där de hjälper oss att bevaka, justera och optimera våra kampanjer.

En viktig faktor i vårt samarbete är också vår gemensamma strävan efter fokuserade och koncisa avstämningsmöten under projektens gång. Det resulterar i effektiva möten och ger driv i projekten.

Katarina Westberg

Marknadskoordinator, BBGRUPPEN

BBGRUPPEN är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. BBGRUPPEN finns från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Rekrytering

Filipstads kommun

Upplägget med utbildning under två dagar var bra, det hade blivit för mäktigt om allt skulle tryckas in på en dag. I övrigt var upplägget pedagogiskt på så sätt att vi gick igenom vilka delar som skulle behandlas under dagen och att man hela tiden kunde följa med på sin egen dator.

Jag kommer antagligen inte att arbeta så mycket med annonsering men kände ändå att det var kul att få veta hur detta går till och alla bitar runt omkring, hur man bygger upp ett inlägg, när, var och hur är väldigt bra delar för mig att ha med mig. Den praktiska delen där vi själva fick göra inlägg var lärorik.

SARA LIF

Projektledare, Filipstads kommun

Utbildning

IF Göta

Jag tyckte upplägget på utbildningen var jättebra! Det var skönt att vi gick fram och tillbaka mellan ämnena, det gav mig att fundera lite och ”vila” tanken en stund innan man tog upp det igen. Det gav ett bra flyt och jag fick bra repetition. Jag fick med mig användbar kunskap som direkt kunde appliceras i vår verksamhet.

Jag hade gärna gått fler utbildningar hos Act Mediebyrå för att fördjupa mig ytterligare inom sociala medier.

HANNAH JOHANSSON

Ungdomsansvarig, IF Göta

Utbildning

HSB Värmland

Vårt samarbete med Act Mediebyrå har i första hand handlat om rekryteringsannonsering. För att hitta rätt medarbetare har de hjälpt oss med att hitta rätt personer genom rätt medieval. Alla rekryteringsannonser vi lagt ut efter samarbete med Act Mediebyrå har funkat väldigt bra. Vi har fått ett bra urval av ansökningar där vi också hittat de personer vi letat efter. Dialogen med Act funkar bra, de är kunniga, ödmjuka och bra att bolla idéer med.

PÄR EKHOLM

Marknads- och kommunikationsansvarig, HSB Värmland

HSB Värmland erbjuder tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning till HSB-föreningar och andra bostadsrättsföreningar i Värmland.

Rekrytering

Örebro kommun

Vad sökte ni för tjänst? Berätta gärna lite om rekryteringen.
Vi söker erfarna projektledare till Vatten och avlopp på Örebro kommun. Örebro är en kraftigt växande stad, parallellt med det behöver många gamla ledningar bytas ut och nya områden på landsbygden ska kopplas på det kommunala VA-nätet. Det kräver kompetens och erfarenhet för att planera och projektleda arbetet gentemot externa konsulter, entreprenörer och intressenter såväl som med kollegor inom kommunen.

Vad var utmaningen med denna rekrytering?
Det råder brist på erfarna VA-ingenjörer i hela Sverige, vilket gör att det är stor konkurrens mellan arbetsgivarna. Det innebär dels att vi måste presentera Vatten och avlopp på Örebro kommunsom den intressanta och spännande arbetsgivare vi är på ett bra sätt. Det innebär också att vi inte hittar kompetensen lokalt utan behöver söka nationellt och därför även lägga stort fokus på att berätta om vilken trevlig stad Örebro är att leva och bo i. Vi behöver så ett frö och väcka tanken att flytta hit vilket kräver en långsiktighet och uthållighet i kommunikationen.

Hur upplevde du projektet och samarbetet med Act Mediebyrå?
Vi har påbörjat ett långsiktigt nationellt marknadsföringsarbete med fokus på synlighet i sociala medier. Vi har ett aktivt samarbete med Act Mediebyrå för att identifiera arenorna där vi hittar vår målgrupp och få till en bra mix av synlighet i olika kanaler med tydliga budskap. Vi strävar hela tiden efter att finslipa och vidareutveckla marknadsföringsaktiviteterna för att nå goda resultat med kommunikationen. Vi får alltid ett snabbt och trevligt bemötande i kontakten med Act Mediebyrå och har en öppen och kreativ dialog kring projektet.

Skulle du rekommendera Act Mediebyrå som rekryteringspartner?
Jag skulle gärna rekommendera Act Mediebyrå som rekryteringspartner. De är kunniga, professionella och hjälpsamma och väldigt måna om att jag som kund ska bli nöjd med deras insats och leverans i projektet.

Jessica Götesdotter

Planerare med inriktning kommunikation.

Rekrytering

Dalatrafik

Hela utbildningen utgick ifrån vår verksamhet och det var oerhört värdefullt att vi kunde diskutera specifika fall som vi behövde hjälp med. Upplägget var jättebra och planerat utifrån de behov vi stämt av före utbildningen. Bra fördelning mellan teori, praktiskt utövande och samtal. Vi är supernöjda!

Ellinor Westling

Kommunikationsansvarig, Dalatrafik

Anna Njie

Marknadsassistent, Dalatrafik

Utbildning