Hej mediesäljare!

 

Har du en bra idé för någon av våra kunder? Kul att du hör av dig!

Vår ambition är att ge våra kunder kreativa lösningar som skapar mer affärer. Vi lyssnar gärna på alla annonseringsförslag och smarta kampanjupplägg du har. Med ett tydligt syfte så att det blir givande för både dig och oss.

Vi vill bygga relationer och gynnsamma samarbeten med respekt för varandras och kundens tid. Genom att vara förberedd innan du kontaktar oss får våra kunder ännu bättre förslag. Och det kan generera mer affärer för dig.

sociala medier iphone

Har du en bra ide? Så här kontaktar du oss.

Fyll i alla delar av formuläret nedan för att rätt projektledare hos oss ska kunna ta ställning till ditt erbjudande. Rätt person hos oss återkopplar till dig inom kort. Vi tar enbart emot mediesäljare via vårt formulär, oavsett din relation till oss.

Vilken av våra kunder vill du sälja dina medier till?

Vi vill ha kreativa och bra kampanjförslag riktade mot våra specifika kunder.

Vilken tidsperiod vill du sälja?

För att vi skall ta med ditt förslag i marknadsföringsplanen- och budgeten behöver du förankra detta i god tid.

Vilken målgrupp kan vi nå genom din kanal?

Det är av största vikt att ditt erbjudande stämmer överens med vår kunds målgrupp.

Vad kostar kalaset?

För att kunna ta ställning till ditt erbjudande behöver vi ha en prisbild för ditt kampanjförslag. Oavsett hur kundens budget ser ut måste vi kunna sätta ditt förslag i relation till målgrupp, räckvidd, försäljning och syfte. Förhandlingen görs mellan oss och dig.

Vill du bara snacka idéer eller bjuda in till events och seminarier?

Vi vill utvecklas och erbjuda våra kunder endast det bästa på marknaden. Låt oss prata om nyheter, trender eller bolla idéer över en ”snackis-lunch” – äta ska vi ju alla göra. Tipsa oss gärna också om du har några events eller seminarier där vi kan lära oss mer om dig samt din bransch.

Tack för att du tar dig tid, tänker till och skapar nya möjligheter för våra kunder! Vi gillar dig!