MEDIEBYRÅTJÄNSTER

Vi vill att du ska nå bra resultat med rätt marknadsföring. Vår målsättning är att det alltid ska vara enkelt att jobba med oss. För oss är det viktigt att du känner att vi bryr oss på riktigt.

Känner du som många andra att marknadsföringen tar mer och mer tid? Är du osäker på om din marknadsföring når rätt personer? Vi finns ett samtal bort och kan hjälpa till med allt från rådgivning i små frågor till fullt marknadsansvar.

Vi vet hur du når rätt personer med din marknadsföring. Vi vet också på vilket sätt du kan nå bra resultat. Det vi behöver av dig är att du svarar på några enkla frågor om din verksamhet och personerna du vill nå. Sen är vi igång.

Du kan känna dig trygg med att allt vi gör är baserade på kunskap, kompetens, erfarenhet och fakta. De medieval vi rekommenderar är helt utan påverkan från medieleverantörer. Mediestrategier är alltid utförda med fokus på att nå maximal effekt av din marknadsföringsbudget.

Du köper tid och kunskap – vi levererar resultat!

MEDIERÅDGIVNING

Du kanske har full kontroll på din marknadsplan men känner tveksamhet i vissa frågor som dyker upp. Då kan det kännas skönt att dubbelkolla information, fakta eller tankar med en oberoende part. Tveka inte att kontakta oss. Vi finns bara ett samtal bort.

I vissa projekt är vårt uppdrag just löpande rådgivning. Det kan vara en oberoende värdering av en offert från en medieleverantör, dubbelkolla statistik från Google Analytics eller bara bolla tankar och idéer kring ett kampanjupplägg. Kanske bara få bekräftat att du tänker rätt eller att du kan checka av punkter på din agenda. Med oss som rådgivare kan du alltid räkna med ärliga svar baserat på kompetens och erfarenhet.

MÅLGRUPPSANALYS

Om du vet vilka personer du vill nå med din marknadsföring kan vi starta målgruppsanalysen direkt. Om du inte vet så kan vi hjälpa dig att ta reda på det.

När vi har rätt profiler gör vi en djupdykning och analyserar din målgrupp. Något som vi är riktigt duktiga på är att ta reda på livsstil, intressen och beteenden. Hur spenderar din målgrupp sina 24 timmar och på vilket sätt kan vi påverka dem? När vi vet det kan vi skapa en kommunikation som är anpassad till just din målgrupp. Det är vad målgruppsanalysen går ut på.

MEDIEVALSANALYS

Vi vet nu vilka personer du vill nå med din marknadsföring och vi vet hur de spenderar sina 24 timmar. Men vilka mediekanaler använder de? Det tar vi reda på i medievalsanalysen.

Det vi behöver veta är syftet med din marknadsföring, din målsättning och din budget. Därefter är det målgruppen som står i fokus. Vi undersöker och värderar traditionella-, digitala- och sociala medier. På vilket sätt kan vi påverka din målgrupp med bäst effekt på det mest kostnadseffektiva sättet? Det tar vi reda på. Vi vill att du ska känna dig trygg med att de medieval vi rekommenderar för dig är baserade på fakta och helt utan påverkan från medieleverantörer.

MEDIEPLANERING

Vi har samlat data om din målgrupp och vi vet vilka medier de använder. Nu ska vi planera när, var och hur vi ska genomföra kampanjarbetet för att nå det bästa resultatet.

Olika mediekanaler är bra på olika saker. Några är bra på att nå ut till många människor samtidigt. Andra är bra på att nå färre personer men med rätt intressen. Vissa är bra på att fånga upp personer som är intresserade av ditt företag eller dina produkter. För att få maximal effekt av din marknadsföring ligger nyckeln i att kombinera olika mediekanaler så de lyfter varandras styrkor. Gör man det på rätt sätt får du bra effekt. Eftersom vi har många års erfarenhet av traditionella-, digitala- och sociala medier vet vi hur vi ska göra för att du ska få ett bra resultat. Vår medieplanering ger dig framförhållning och sparar din tid så att du kan fokusera på din verksamhet.

MEDIEKÖP

Får du många samtal från mediesäljare? Har du svårt att värdera de offerter du får? Du kan slippa det genom att anlita oss. Förutom att du sparar tid genom att hänvisa samtalen till oss har vi också kompetensen att värdera de lösningar och erbjudanden som kommer.

När mediekanalerna är bestämda och medieplaneringen genomförd är det dags för medieköp. Vi tar då kontakt med olika medieleverantörer, begär in offerter, värderar och gör ett urval. En grundpelare i vår affärsmodell är att vi är helt oberoende, alltså inte påverkade av någon leverantör. Alla medieköp är alltid med ditt företag och målgrupp i fokus. Det är något vi är riktigt stolta över. För att det inte ska vara några oklarheter går alla fakturor från medieleverantörerna direkt till dig som kund. Alla rabatter vi förhandlar fram går därmed direkt till dig.

Även om medieplaneringen är genomförd kan erbjudanden från mediesäljare komma regelbundet. Du kan hänvisa samtalen till oss året om. Vi underlättar för dig och du sparar tid.

INNEHÅLL

Vi annonserar åt många företag i sociala medier. Vi gör det varje dag och har gjort det i flera år. Av erfarenhet vet vi vilka bilder, filmer och texter som fungerar bäst. Vi vet också att du regelbundet behöver fylla på ditt flöde med bra innehåll för att få bäst effekt av din annonsering.

Vårt fokus är att skapa innehåll som är intressant och anpassat för din målgrupp. Syftet med sociala medier är att skapa en relation med dina följare och att engagera din målgrupp. Det är vi bra på.

Contentplan

Det vi i marknadsföringsbranschen kallar content betyder just innehåll. En bild eller film och en text i ett sammanhang som publiceras med ett syfte. För att få en optimal planering av din kommunikation är lösningen en contentplan. Vi ser det som en möjlighet att väva samman aktivitetsplan, marknadsplan och kommunikation. Vi skapar en röd tråd genom din kommunikation, skapar ett bra innehåll och påverkar din målgrupp från olika håll. Behöver du hjälp med att skapa bra innehåll för all din kommunikation? Vi kan vara en del av din marknadsavdelning med uppgifter som bildval, fotografering, textredigering och planering. Behöver du hjälp med utvalda delar så löser vi det. Oavsett sparar du mycket tid som du kan lägga på annat.

Innehåll på webben

Din webbsida bör vara anpassad både till användaren och sökmotorer som Google för att du ska få ett bra resultat. Hur är statusen på din webb? Vi vet vilket innehåll som fungerar så att vi kan anpassa texter och bilder efter vad det faktiskt söks efter. Vi tummar dock inte på användarvänligheten. Vi genomför A-B tester för att testa vad just din målgrupp uppskattar.

Kreativitet ger resultat

Om du behöver hjälp med kreativa idéer för ditt annonsmaterial så hjälper vi dig gärna. Som projektledare och producent för utvalda delar eller hela din marknadsföring skapar vi tillsammans kreativa lösningar som gör skillnad på sista raden. Inte minst valet av bild, film och text när vi i dagsläget jobbar mycket med sociala medier. Det vi reklammakare kallar content betyder just – innehåll. Hur kan du dra nytta av nyhetsbrev, sökordsmarknadsföring och sociala medier som Facebook och Instagram? Vi har både svar och kunskap om hur du bäst jobbar med löpande innehåll och annonsering.

ANALYS & RESULTAT

För att kunna utveckla din affär behöver vi samla data, analysera och utvärdera både kampanjer och vår egen insats. I resultatanalysen ser vi vad som gått bra, varför det gått bra och var det finns förbättringspotential.

Med rätt metoder och inställningar går det mesta att mäta i de digitala och sociala kanalerna. Du kan få svar på vad du får tillbaka på varje investerad krona. En trygghet för dig att kunna utvärdera att valet av medier är rätt för just ditt företag. Vi kan också mäta hur innehållet har engagerat din målgrupp. På så sätt kan vi förfina innehållet så att det i slutändan ger ett bättre försäljningsresultat.

Även om vi når ett uppsatt mål tror vi att allt går att förbättra. Vårt jobb är att leta nycklar som utvecklar din affär. Ett sätt är dynamisk marknadsföring vilket innebär att vi mäter, utvärderar och optimerar mediekanalerna och budskapet - hela tiden. De kanaler som fungerar bäst får mer utrymme och det innehåll som engagerar mest får mer utrymme.