Sara Gunnarsson

Född och uppvuxen i Uppsala, som numer är en stolt Karlstadbo. Jag finner glädje i mat och matlagning, alltifrån restaurangbesök till söndagens långkok och ser gärna att mat blir ett samtalsämne i de flesta konversationer. Utöver detta sysselsätter jag mig med sport, träning och att resa, gärna tillsammans med min sambo.

Efter universitetsstudier och min fil. kand. inom huvudområdet medie- och kommunikationsvetenskap har mitt intresse för kreativt skrivande likväl som digital marknadsföring vuxit starkt. Jag har sedan dess spenderat tid hos två reklambyråer och framför allt fått erfarenhet av sociala medier, PR och copywriting.

Min roll på Act Mediebyrå är att hjälpa våra kunder med drift av sociala medier, vilket inkluderar publicering av innehåll, annonsering, optimering samt analys av resultat. Min kreativa sida stimuleras när jag skapar skriftligt innehåll till sociala medier och webb. Ett genuint intresse för omvärldsbevakning bidrar till att jag ständigt är uppdaterad gällande nyheter och trender, vilket är till nytta i mitt dagliga arbete och för våra kunder.