Malin Hedlund

Har jobbat med formgivning och marknadsföring sedan jag tog examen som grafisk formgivare på Brobygrafiska 2012. Intresset för färg, form och kommunikation växte fram redan som liten när jag upptäckte kärleken för kreativt skapande och målarkonst. Är en hundtokig tjej som gillar att fiska och inreda, gärna med egendesignade möbler.

Jobbar bland annat med grafiska identiteter, webb, foto, filmredigering, rörlig bild, tryckt- och digitalt material. Under mitt arbete som marknadskoordinator på Selma Spa skapade jag all marknadsföring både internt och externt och på Nya Wermlands-Tidningen jobbade jag med idéarbete för kampanjer, formgivning och produktion. Från min tid som frilansare har jag erfarenhet av att hjälpa många olika typer av företag, allt ifrån byggföretag till mediebyrå med bland annat grafiska profiler, trycksaker, foto och webbdesign.

Min styrka är att jag ser detaljer och förstår snabbt vad kunden vill ha. Har koll på hela kedjan, från idé till färdig produkt, både inom tryck såväl som digitalt. Jag är nyfiken vilket gör att jag kommer på nya sätt att lösa problem på och jag drivs av att testa nya saker och utveckla både mig själv och kunden till det bättre.