Johan Kullberg

Digital Marketing Manager
Sociala Medier

054-20 33 462
johan@actmediebyra.se

Fotbollstokig 25-åring med ursprung i en av Bergslagens pärlor – Filipstad. Fritiden spenderas helst med sambon oavsett om det är hemma eller på resande fot. Mat är och ska alltid vara en central del av livet!

Jag har ett stort intresse av sociala medier. Det som fascinerar mig mest är att man med hjälp av Facebooks annonseringsverktyg kan få fram så mycket fakta om människors intressen och beteenden. Med informationen som grund kan jag sedan skapa strategier för att styra rätt budskap till rätt målgrupp. Det är något jag brinner för oavsett om det är en rekryteringsprocess eller en försäljningskampanj. Resultatanalys anser jag är en avgörande faktor för att kunna förbättra processer och nå nya mål. Att få dela med sig av mina kunskaper och erfarenheter i form av utbildningar tycker jag är fantastiskt roligt.

Min examen i medie- och kommunikationsvetenskap har kommit till nytta eftersom jag idag jobbar med många olika delar inom marknadsföring. Jag jobbar jag med bland annat Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Mitt i City, Boda Borg och Hennickehammars Herrgård. Där min roll, förutom sociala medier, består i att projektleda, affärsutveckla och kampanjplanera. Variationen gör att jag tycker att det är roligt att gå till jobbet varje dag.