Anna-Karin Jeppsson

Content Marketing Manager
054-20 33 463
anna-karin@actmediebyra.se

Tvåbarnsmamma som helst spenderar all ledig tid i skidbacken eller på segelbåten. Den kreativa ådran tar allt som oftast över även på fritiden. Mycket tid spenderas vid symaskinen, målarduken eller med kameran.

Har under 12 år bott i Branäs och ansvarat för Branäsgruppens marknadsföring. Jag älskar alla delar i marknadsföringen och har haft turen att få arbeta med allt från budget, strategi till fotografering, framtagning av texter, webb och trycksaker. Flyttade sedan till Karlstad för att börja arbeta på Bulldozer Reklambyrå där jag drivit projekt mot kunder och medarbetare.

Jag började på Act Mediebyrå 2015 och har en kreativ roll. Min styrka är idéarbete både i strategi, text och bild. Jag är en projektledare ut i fingerspetsarna och älskar att organisera och driva projekt mot kunder som vill nå nya mål. Jag skapar innehållsplaner för att knyta ihop våra kunders marknadsföring i alla kanaler och drivs av smart marknadsföring. Att göra rätt material och innehåll för rätt mediekanal är mitt mantra.

På dagarna hjälper jag bland annat Fina Mig, Partajshop, Kvänum, LixOptik med flera att nå ut med sina varumärken, budskap och styrkor på webben, i nyhetsbrev och i sociala medier. Min uppgift är att se till att kunderna har en röd tråd genom bild och text i all kommunikation samtidigt som de spar tid, kan fokusera på sin verksamhet och se tydliga resultat.