Vill du arbeta med framtidens marknadsföring?

Act Mediebyrå växer snabbt och letar efter dig som nyligen utbildat dig inom media och kommunikation, eller som fortfarande är student. Du ser en framtid som specialist inom sociala medier och SEM, Search Engine Marketing. Du behöver ingen erfarenhet utan vi kickstartar din karriär med ett skräddarsytt utbildningsprogram samtidigt som du omsätter kunskapen när du arbetar tillsammans med våra spännande kunder.

Om tjänsten – specialist inom sociala medier och SEM
Ditt huvudsakliga uppdrag blir att arbeta operativt med digital marknadsföring. Detta innebär bland annat att sätta upp kampanjer, optimera, analysera och följa resultat. Du arbetar med Google, Youtube, Facebook, Instagram och LinkedIn och tillsammans med dina kollegor säkerställer du att våra kunder har det bästa innehållet, vid rätt tillfälle och på rätt plattform.

Din bakgrund
För att passa in i rollen har du ett analytiskt tänkande, ett högt kvalitetstänk och är intresserad av att hela tiden utvecklas. Du håller dig uppdaterad om trender och nyheter inom det digitala- och sociala medielandskapet. Du är har ett starkt kundfokus och gör liksom vi, alltid det yttersta för våra kunder.
Som person är du prestigelös, tar egna initiativ och får saker gjorda. Du är social och har mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser också att du har utbildning inom media och kommunikation.

Act Mediebyrå som arbetsgivare
Act är en strategisk mediebyrå som erbjuder oberoende rådgivning av både traditionella och digitala medier med fokus är att förbättra resultatet av våra uppdragsgivares marknadsföring. Vi utbildar även våra kunder och erbjuder rekryteringsannonsering.

Vår styrka sitter i vår personal och vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Hos Act Mediebyrå får du förutom en gedigen utbildningsresa även stora möjligheter att utvecklas och påverka din egen yrkesroll. Vi vill att du ska må bra och erbjuder självklart friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och pensionsavtal.

Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som kan anpassas om du fortfarande studerar. Resor förekommer. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan som du mailar till tony@actmediebyra.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör intervjuer löpande.